Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 05 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Gaziantep'te gasp iddiası: 6 gözaltı

Girdikleri marketin sahibini tabanca ve bıçakla tehdit edip kasadaki parayı ve cep telefonunu gasbeden yüzleri malkeli şüpheliler güvenlik kameralarınca görüntülendi

Gaziantep'te gasp iddiası: 6 gözaltı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te yüzleri maskeli şüphelilerin market sahibini tabanca ve bıçakla tehdit ederek parasını ve cep telefonunun gasbetme anları güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Akkent Mahallesi'nde bir markete giren yüzleri maskeli 3 kişi, tabanca ve bıçakla tehdit ettikleri iş yeri sahibi Yusuf M'nin cep telefonunu, kasadaki 150 lira parayı ve 4 paket sigarayı gasbetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Ekipler, teknik takibe aldıkları cep telefonunun Karataş Mahallesi'nde bir iş yerine satıldığını tespit etti. Bunun üzerine cep telefonunu sattığı belirlenen İhsan T. gözaltına alındı.

Olayda gözcülük yaptığı belirlenen İhsan T'nin ifadesi doğrultusunda, Murat Mert E, İbrahim Halil D. ve N.K'den de gözaltına alındı. Şüphelilerin, markette gerçekleşen gasp olayının failleri olduğu belirlendi.

Ayrıca, olay sırasında şüphelilere gözcülük yaptıkları belirlenen K.Y. ve E.K'de gözaltına alındı. Yaşı küçük çocuklar, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Marketin güvenlik kameralarına yansıyan olay anındaki görüntülerde, yüzleri maskeli 3 kişi kasaya yöneliyor, onlardan elinde silah olanı kasadan paraları alıyor, biri 4 paket sigara alıyor bir diğeri ise kasiyerin başında duruyor.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber