Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 19 Mart 2015 - 13:28 Yorum: 0

Gaziantep'te öldürülen anne ve oğlu

İslahiye ilçesindeki evlerinde bıçakla boğazları kesilerek öldürülen Ayşegül Bülbül ve 4 yaşındaki oğlu Yasin Bülbül'ün cenazeleri defnedildi

Gaziantep'te öldürülen anne ve oğlu

GAZİANTEP (AA) - İslahiye ilçesinde, evde öldürülmüş halde bulunan anne ile 4 yaşındaki oğlu toprağa verildi.

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evlerinde bıçakla boğazları kesilerek öldürülen anne Ayşegül Bülbül (28) ve 4 yaşındaki oğlu Yasin Bülbül'ün cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsi işleminin ardından yakınlarına teslim edildi.

Cenazeler, İslahiye Yeşilyurt Mezarlığı'nda defnedildi. 

Anne ve oğlunun bazı yakınları, defin sırasında sinir krizi geçirdi.

Ayşegül Bülbül'ün kız kardeşi Necla Çakmak, "Verdiği bir bardak su hayatına mal oldu. Küçük gelinime ve yavrusuna nasıl kıydın" diye gözyaşı döktü. 

Bu arada İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Mutlu P'nin (24), Ayşegül Bülbül'ün eşi Efendi Bülbül'ün yeğeni olduğu ortaya çıktı. 

Jandarmada suçunu itiraf ettiği belirtilen şüphelinin, su içme bahanesiyle geldiği dayısının evinde, yengesine tecavüze kalkıştığı, kadının direnmesi üzerine önce Ayşegül Bülbül'ü ardından da 4 yaşındaki oğlunu bıçakla öldürdüğü öğrenildi. 

Dün, Yeşilyurt Mahallesi'nde ikamet eden Ayşegül Bülbül ile oğlu Yasin Bülbül, evlerinde boğazları kesilerek öldürülmüş halde bulunmuş, olayla ilgili Mutlu P. gözaltına alınmıştı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber