Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Temmuz 2014 - 18:38 Yorum: 0

Gaziantep'te Ramazan Bayramı kutlamaları

Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yuvada kalan çocuklara ve huzurevindeki yaşlılara bayram ziyaretinde bulundu

Gaziantep'te Ramazan Bayramı kutlamaları

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, huzurevindeki yaşlılara ve yuvada kalan çocuklara bayram bir araya geldi.

Vali Erdal Ata, ziyaretlerde yaptığı açıklamada, Ortadoğu coğrafyasında, özellikle Filistin ve Suriye'de binlerce insanın evinden yurdundan olduğunu ve can kayıplarının yaşandığını belirtti. Ata, Ramazan Bayramı vesilesiyle İslam aleminde barış ve huzurun hakim olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de, İslam alemi için birlik ve beraberlik diledi. İslam coğrafyasında savaşın hüküm sürdüğünü ve insanların zulüm gördüğünü ifade eden Şahin,"Ramazan ayının manevi iklimi, birliği, beraberliği, kardeşliği ve hoşgörüyü güçlendirmesine rağmen bugün İslam coğrafyasında, Filistin'de, Suriye'de yaşananlar bizi derinden üzmekte. Elimizden geldiği ölçüde değer siyaseti yapıp, doğrunun, haklının, mazlumun ve mağdurun yanında yer alıyoruz" dedi.

- "Savaşta en çok kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı gruplar mağdur ve muhtaç oluyor"

Şahin, şöyle devam etti:"Savaşta en çok kadınlar, çocuklar ve dezavantajlı gruplar mağdur ve muhtaç oluyor. Kanın durması için hem gayret edip, hem dua ediyoruz. Bayramın İslam coğrafyasına, tüm insanlığa huzur ve barış getirmesi için dua ediyoruz."

Gaziantep ve Şahinbey Çocuk Yuvaları, huzurevi ve Sevgi Evleri  Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Ata ve Şahin'e, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Emniyet Müdürü Ali Gezer, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da eşlik etti. Protokol üyeleri, çocuklara hediye verdi, harçlık dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber