Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 17 Ocak 2018 - 10:58 Yorum: 0

Gaziantep’te sahte içki operasyonu

Gaziantep'te bir depoda sahte içki imalatı yapıldığı istihbaratına ulaşan polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 188 litre sahte içki ve imalatta...

Gaziantep’te sahte içki operasyonu

Gaziantep'te bir depoda sahte içki imalatı yapıldığı istihbaratına ulaşan polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 188 litre sahte içki ve imalatta kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Gaziantep Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şehitkamil ilçesinde sahte içki imalatı yapılan bir mekana operasyon düzenlendi. Operasyonda 824 şişe, 28 adet bidon, 188 litre sahte içki, 26 bin 901 adet boş şişe ve bu şişelere ait 5 koli içerisinde kapak, toplamda 98 kg ağırlığında anason tohumu, 1 kilogram karbon ve ayrıştırmada kullanılan 36 kilogram ürün ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli şahsa gerekli yasal işlem yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber