Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Aralık 2014 - 14:23 Yorum: 0

Gaziantep'te servis sürücülerine yönelik seminer

GAZİANTEP (AA) - Yavuzeli ilçesinde öğrenci servisi sürücülerine yönelik seminer düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Araban İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekiplerince...

Gaziantep'te servis sürücülerine yönelik seminer

GAZİANTEP (AA) - Yavuzeli ilçesinde öğrenci servisi sürücülerine yönelik seminer düzenlendi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Araban İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekiplerince düzenlenen seminere, ilçede servis şoförlüğü yapan çok sayıda kişi katıldı. 

Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Erfiliz, sürücülerin mutlaka trafik kurallarına uyması gerektiğini söyledi.

Bunun sağlanması için kendilerinin de sık sık denetim yaptıklarını anlatan Erfiliz, "Amacımız ceza yazmak değil, sürücülerin kurallara uymasını sağlamak. Denetimlerimizi sürdüreceğiz. Bu nedenle servislerin kurallara uymasını, fazla yolcu almamalarını, hız yapmamalarını ve emniyet kemeri takmalarını istiyoruz. Lütfen trafik kurallarına uyalım, uymayanları da uyaralım" dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık da sürücülerden öğrencileri araca bindirip, indirirken dikkatli olmalarını istedi. 

Seminer, trafik kurallarının hatırlatıldığı slayt gösterisiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber