Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Ağustos 2017 - 20:13 Yorum: 0

Gaziantep’te spor şenliği

Gaziantep'te 14 bin öğrenci ile spor şenliği düzenlendi. Şehitkamil Belediyesi 2017 Yaz Spor Okullarındaki faaliyetler birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştirildiği...

Gaziantep’te spor şenliği

Gaziantep'te 14 bin öğrenci ile spor şenliği düzenlendi. Şehitkamil Belediyesi 2017 Yaz Spor Okullarındaki faaliyetler birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştirildiği spor şenliği ve sertifika töreniyle son buldu.

8 farklı branşta 10 binin üzerinde sporcu öğrencinin eğitim gördüğü Şehitkamil Belediyesi 2017 Yaz Spor Okullarında eğitim faaliyetleri Oyuncakistan parkında düzenlenen spor şenliği ve sertifika töreni programıyla sona erdi. Branşa özgü eğitim faaliyetlerini başarıyla tamamlayan sporcular başarı belgesiyle ödüllendirildi.

2017 Yaz Spor Okullarında eğitim faaliyetlerini başarıyla tamamlayan sporcu öğrencilerin hak ettikleri başarı belgeleri ve sertifikalarına renkli bir programla kavuşacaklarını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, " Yaz kampları çerçevesinde yaklaşık 14 bin öğrencimize ulaştık. Bugün o öğrencilerin sertifika organizasyonunu yapıyoruz. Daha önce her branşın sertifika törenlerini kendi salonlarında yapıyorduk. Fakat bugün burada bir panayır ortamı gibi bütün branşları bir araya getirdik. Bu sporcuların lisanslı olarak kendi branşlarında görev almasını istiyoruz. Tabi gönül istiyor ki daha fazla çocuğa ulaşalım. Elimizdeki imkanları maksimum düzeyde kullanmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın akedemik çalışmaları kadar sportif faaliyetleri de bizim için çok önemli. Yakın tarihte gördüğümüz gibi Rusya'da yapılan paletli yüzmede dünya şampiyonumuz Gaziantep'ten çıktı. Biz bununla gurur duyuyoruz. Bizim amacımız bu işin mutfak noktasında çalışıp milli marşımızı okutabilmek. Bize inana güvenen çocuklarınızı bize emanet eden bütün velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ise, " Okullarımız tatil olduğunda çocuklarımız için bir planlama yapılması gerekiyor. Bu planlamadaki açığı kapatmak için Şehitkamil Belediyesinin sunduğu imkanlar çok güzel. Şehitkamil için bu yaz çok bereketli geçmiş. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde sertifikalarını alan 14 bin sporcunun yanı sıra, Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu tarafından (CMAS) Rusya'nın Tomsk kentinde düzenlediği yarışmada, Dünya Şampiyonu olan Gaziantepli Milli Yüzücü Muhammet Emin Bay'a Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu hediyesini taktim etti.

Gaziantep’te spor şenliği

Gaziantep’te spor şenliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber