Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 21 Şubat 2015 - 00:18 Yorum: 0

Gaziantep'te trafik kazaları: 1 ölü, 7 yaralı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te buzlanma sebebiyle meydana gelen 4 trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.Gaziantep-Şanlıurfa karayolu 22. kilometresinde buzlanma sebebiyle kayganlaşan...

Gaziantep'te trafik kazaları: 1 ölü, 7 yaralı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te buzlanma sebebiyle meydana gelen 4 trafik kazasında 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Gaziantep-Şanlıurfa karayolu 22. kilometresinde buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda 4 trafik kazası meydana geldi.

Çoğunluğunu tırların oluşturduğu 12 araç çarpıştı, 2 otomobil de çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkarak bariyerlere çarptı. Kazalarda, 27 F 7578 plakalı kamyonette bulunan Seydi Karakılıç (67) olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazalarda, Ağrı'da görev yaptığı ve izinde olduğu öğrenilen astsubay Ahmet Duman'ın da aralarında olduğu 7 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Bu arada, kazalar nedeniyle yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanan yol, ekiplerin çalışması sonucu açıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ait ekipler yolda kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber