Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 08 Ağustos 2022 - 09:53 Yorum: 0

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine darbe: 28 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuran narkotik polisleri, gençleri zehirlemek için kente sokulan yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine darbe: 28 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vuran narkotik polisleri, gençleri zehirlemek için kente sokulan yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Kentte bir hafta içerisinde gözaltına alınan 267 şüpheliden 28'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte uyuşturucu ticaretine geçit vermiyor. Uyuşturucu madde satışının engellenmesine yönelik çalışmalar sürdüren narkotimler, bir hafta içerisinde gerçekleştirdiği çok sayıda operasyonla uyuşturucu madde satıcılarına büyük darbe vurdu.

Yüklü miktarda uyuşturucu yakalandı

Belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarda bin 574 uyuşturucu hap, 1 kilo 523 gram eroin, 604 gram metamfetamin, 407 gram esrar, 282 kök kenevir, 23 gram bonzai, 3 hassas terazi, 3 tüfek, 2 tabanca ele geçirildi.

28 şüpheli tutuklandı

Operasyonlarda gözaltına alınan 267 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 28 şüpheli tutuklanırken, 239 şüpheli serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber