Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Nisan 2022 - 17:23 Yorum: 0

Gaziantep’te yetimler gönül sofrasında buluştu

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, "Ramazan Berekettir" sloganıyla Gönül Sofrası Etkinlikleri çerçevesinde yetimler için iftar programı düzenledi.

Gaziantep’te yetimler gönül sofrasında buluştu

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, "Ramazan Berekettir" sloganıyla Gönül Sofrası Etkinlikleri çerçevesinde yetimler için iftar programı düzenledi.

Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, "Ramazan Berekettir" sloganıyla Gönül Sofrası Etkinlikleri çerçevesinde yetimler için iftar programı düzenledi. Çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturmak ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak adına düzenlenen programa 500 aile davet edildi. Yetim, öksüz ve engelli çocukları mutlu etmek için harekete geçen Yedi Başak ve gönüllüleri, çocuklarla doyasıya bir akşam geçirdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Yedi Başak, hayırseverlerin destekleriyle hazırlanan Yetim İftar Programı'nda yaklaşık üç saat süren bir mutluluğa imza attı.

Çocukları mutlu etmek ve onlarla eğlenceli vakitler geçirmek için etkinlik düzenlediklerini söyleyen Yedi Başak İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Bulut, "Yetim, öksüz ve engelli çocuklarla keyifli zaman geçirelim istedik. Onlara eğlenceli bir an yaşatalım diye çocukları ve ailelerini servislerle evlerinden alarak etkinliğin yapıldığı mekana getirdik. Yemek programının ardından çocuklara eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdik. Oyunlar oynayıp çikolata, balon gibi küçük süprizlerle yüzlerindeki tebessümlere ortak olduk. Program bitiminde de çocuklar ve aileleri servislerle evlerine teslim edildi. Çocuklar doyasıya eğlendiler ve çok mutlu oldular. Bağış yapan ve destek veren herkese teşekkür ederiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber