Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Gaziantep'te yurtta kalan kız öğrencilerin güvenlik sorunu

GAZİANTEP (AA) - Vali Ali Yerlikaya, Nilüfer Kız Öğrenci Yurdu barınan öğrencilerinin güvenlik sorunu iddialarına yönelik bölgedeki önlemlerin artırıldığını bildirdi. Yerlikaya,...

Gaziantep'te yurtta kalan kız öğrencilerin güvenlik sorunu

GAZİANTEP (AA) - Vali Ali Yerlikaya, Nilüfer Kız Öğrenci Yurdu barınan öğrencilerinin güvenlik sorunu iddialarına yönelik bölgedeki önlemlerin artırıldığını bildirdi. 

Yerlikaya, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, Karataş Mahallesi'ndeki yurtta kalan kız öğrencilerin güvenlik sorunu olduğu yönündeki haberler üzerine konuyu titizlik ve ivedilikle ele aldıklarını belirtti. 

Bu kapsamda, bir polis ekibinin, üniversite ve yurt binası arasındaki 2,5 kilometrelik alanda devriye görevinde bulunacağını vurgulayan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Ekibimiz öğrenci geliş ve gidişlerini takip ederek, yurt kapanıncaya kadar bölgede olacak. Ayrıca değişik zaman ve yerlerde asayiş konusunda uygulamalar yapılacaktır. Güvenlik yönünden sokak aydınlatmasının iyileştirilmesi ve ulaşım konusunun çözümü için Büyükşehir Belediyesi ve TEDAŞ yetkilileriyle gerekli görüşmeler yapıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü bayan görevlileriyle rütbeli bir bayan amir personelimiz, Nilüfer Kız Öğrenci yurdunda kalan öğrencilerimizle hafta içi değişik saat ve günlerde sık sık iletişim kurarak görüşmeler yapacak, öğrencilerimizin sıkıntıların çözümü ve devam edip etmediği konusunda çalışmalarda bulunacaklardır. Ayrıca mevcut imkanlarla bölgeye bir MOBESE kamerası konulması için çalışmalara başlandı. "

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber