Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 20 Ağustos 2014 - 17:43 Yorum: 0

Gaziantep'teki bombalı saldırıda ölenler anıldı

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan anma programında saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu

Gaziantep'teki bombalı saldırıda ölenler anıldı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler, vefatlarının ikinci yıl dönümünde törenle anıldı.

MHP İl Başkanlığınca olayın yaşandığı yerde düzenlenlenen törene ilçe yöneticileri, Kamu-Sen üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan anma programında saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, burada yaptığı açıklamada, Gaziantep halkının menfur saldırıyı unutmadığını söyledi.

Benzeri saldırıların bir daha yaşanmaması için yetkilileri önceden tedbir almaya çağıran Taşdoğan, patlamada hayatını kaybedenleri rahmetle anarak, "Allah, milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Konuşmaların ardından hayatını kaybedenler için yaptırılan anıt önüne karanfil bırakıldı. 

- Olayın geçmişi

 20 Ağustos 2012'de Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Karşıyaka Polis Merkezi yakınında terör örgütü üyeleri tarafından zaman ayarlı bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 10 kişi ölmüş, 9'u ağır 66 kişi yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber