Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Ağustos 2016 - 10:58 Yorum: 0

Gaziantep’teki bombalı terör saldırısı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep'te bir düğünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu hain saldırıyı...

Gaziantep’teki bombalı terör saldırısı

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep'te bir düğünde gerçekleştirilen bombalı terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler yüce Türk adaleti önünde hesap vereceklerdir" dedi.

Vali Ali Yerlikaya, valilik internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamasında, saldırıyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi. Saldırının faillerinin Türk adaleti önünde hesap vereceğini belirten Vali Yerlikaya, açıklamasında, "20 Ağustos 2016 Cumartesi günü akşam saatlerinde Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesi'nde yapılan bir düğüne, menfur bir bombalı terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Bu saldırıda şu an itibariyle 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır. Ülkemizin ve aziz milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik bu hain saldırı ve saldırıyı düzenleyenleri nefretle lanetliyoruz. Yıkıcı ve bölücü mihraklar, bu ve benzeri saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimiz üzerindeki kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler yüce Türk adaleti önünde hesap vereceklerdir" denildi.

Aynı açıklamada, "Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve Gazi şehrimizin başı sağ olsun" ifadeleri de yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber