Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Mart 2015 - 20:38 Yorum: 0

Gaziantep'teki cinayet

GAZİANTEP (AA) - Oğuzeli ilçesinde evinde bıçakla öldürülen Mustafa Özkan'ın katil zanlısı yakalandı.Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5 gün önce evinde bıçakla öldürmüş...

Gaziantep'teki cinayet

GAZİANTEP (AA) - Oğuzeli ilçesinde evinde bıçakla öldürülen Mustafa Özkan'ın katil zanlısı yakalandı.

Oğuzeli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 5 gün önce evinde bıçakla öldürmüş halde bulunan 78 yaşındaki Mustafa Özkan'ın katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. Evde ve çevresinde detaylı inceleme yapan ekipler, komşuların ifadesini aldı. Bu sırada, madde bağımlısı olduğu öğrenilen ve hareketlerinden şüphelenilen Y.A. (17) ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Gözaltına alınan şüphelinin ifadesinde, halı fabrikasında çalışırken 2 ay önce işten ayrıldığını, biriken borçlarını ödeyebilmek için eve hırsızlık maksadıyla girdiğini, Özkan'ı da kendisine direndiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Yalnız yaşayan Özkan, sobasını yakmaya gelen oğlu tarafından evde göğüsünden ve karnından bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber