Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Ağustos 2014 - 10:43 Yorum: 0

Gaziantep'teki kavga

Vali Ata: " (HDP'lilerin yaralanması) Olayın adi kavgadan kaynaklanan asayiş olayı olduğu siyasi ve ideolojik boyutunun bulunmadığı anlaşılmıştır"

Gaziantep'teki kavga

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, dün iki grup arasında çıkan kavganın siyasi ve ideolojik boyutunun bulunmadığı bildirdi.

Ata, yaptığı yazılı açıklamada, Karşıyaka Mahallesi Şoför Ali Caddesi'nde meydana gelen ve 3 kişinin yaralandığı olayın ardından şüphelilerin gözaltına alındığını belirtti.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanan kişilerin geçmiş tarihlerde "kasten yaralama, hırsızlık, oto teybi hırsızlığı, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçlarından kayıtlarının bulunduğunu vurgulayan Ata, "Olayın adi kavgadan kaynaklanan asayiş olayı olduğu siyasi ve ideolojik boyutunun olmadığı anlaşılmıştır. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.           

- Olayın geçmişi

Cumhurbaşkanı adayı ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Gaziantep'te dün gerçekleştirilen mitinginden dönen HDP'li bir grupla başka bir grup arasında Karşıyaka Mahallesi Şoför Ali Caddesi'nde kavga çıkmış, olayda bıçakla ve tüfekle yaralanan 3 kişi Şehitkamil ve 25 Aralık devlet hastanelerinde tedavi altına alınmıştı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber