Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Gaziantep'teki "Müzik Atölyeleri Projesi"

Kentteki 6 okula müzik aleti verildi

Gaziantep'teki 'Müzik Atölyeleri Projesi'

GAZİANTEP (AA) - Büyükşehir Belediyesi, "Müzik Atölyeleri Projesi" kapsamında, 6 okulda oluşturulan müzik atölyelerinde eğitim gören çocuklara müzik aleti dağıttı.

Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ömer Ersoy Kültür Merkezi’ndeki dağıtım töreninde, eğitim noktasında yapılan bütün çalışmalara destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Şehirlerin insanların aynası olduğunu, Gaziantep’in huzurlu ve mutlu insanların şehri olmasını istediklerini vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"O yüzden, spor, kültür, müzik alanında çocuklarımızı çok iyi yetiştirmek istiyoruz. Bu çalışmada 6 okulumuzun müzik öğretmenleri taleplerini bize ilettiler. Çocuklarımıza müzik hocalarımızın desteğiyle kendi yeteneklerini geliştirecek ortamlar hazırlamalıyız. Çünkü Yüce Mevlam nasıl yüzlerimizi birbirinden farklı, karakterlerimizi birbirinden farklı yaratıyorsa, kabiliyetlerimizi de farklı yaratmış."

Doğuştan gelen kabiliyete fırsat verilip, alan açılması gerektiğini belirten Şahin, Türkiye’nin yetişmiş insan gücünün önemine dikkat çekerek, ülkenin her alanda en iyi olması gerektiğini dile getirdi.

Başarı için disiplinin şart olduğuna işaret eden Şahin, şunları kaydetti:

"Disiplinli bir şekilde çalışarak, hocalarınızın size verdiği bilgiyi kullanarak, kendinizi geliştirerek fark oluşturmanız lazım. Büyük bir rekabet var. Herkes birbiriyle rakip halinde. Bu rekabet dünyasında bizim çocuklarımızı her yönden donanımlı bir şekilde yetiştirmemiz lazım.

İnşallah çok başarılı olursunuz ve bugünkü çalışmanın sonunda çok güzel işbirliklerini hayata geçirmiş oluruz. Sanatçılarımızı çoğaltırız, ülkemizden ve şehrimizden dünya sanatçıları çıkartırız."

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Ritim Grubu’nun da gösteri yaptığı törende, Şahin ve beraberindekiler çocuklara müzik aletlerini takdim etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber