Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ağustos 2016 - 14:33 Yorum: 0

Gaziantep’teki patlamanın ardından

Gaziantep'te meydana gelen bombalı terör saldırısında ölenlerin cenaze töreni ve defin işlemlerinin yapıldığı mezarlıkta yoğun güvenlik tedbirleri...

Gaziantep’teki patlamanın ardından

Gaziantep'te meydana gelen bombalı terör saldırısında ölenlerin cenaze töreni ve defin işlemlerinin yapıldığı mezarlıkta yoğun güvenlik tedbirleri alındı.

Patlamanın ardından ölen 44 kişinin cenazeleri dün ailelerine teslim edilirken, bugün defnedilecekler için düzenlenecek cenaze töreni öncesinde alanda geniş güvenlik tedbirleri alındı. Zırhlı polis ve jandarma araçlarının geldiği alanın çevresi de demir parmaklıklarla çevrildi. Parmaklıklar önünde askerler nöbet tutarken, alan içerisindeki vatandaşlar dışarıya çıkartıldı. Meydanda köpeklerle arama yapıldı. Oluşturulan iki ayrı noktada, insanlar didik didik aranarak meydana alındı.

Öte yandan otopsi işlemleri tamamlanan Ahmet Toraman ve Kumri İter'in cenazeleri de Yenikent mezarlığına getirildi. Yıkanacak cenazeler, defin işlemlerinin gerçekleştirilmesinin ardından kılınacak cenaze namazını müteakip defnedilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber