Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:44 Yorum: 0

Gaziler anıta çelenk sundu

Amasya'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Yavuz Selim Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Gaziler anıta çelenk sundu

Amasya'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Yavuz Selim Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Muharip Gaziler Derneği Amasya Şubesi Başkanı Ahmet Ünverdi ve arkadaşlarının Atatürk anıtına çelenk sunduğu törene, Amasya Valisi Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Çelik ve diğer yetkililer de katıldı.

Törenin ardından Büyük Amasya Oteli'nde gaziler ve aileleri için düzenlenen kahvaltıda konuşan Vali Işık, "Bizim inancımızda şehitlik ve gazilik çok kutsal ve ulvi değerlerdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz de her türlü saygıya ve ilgiye layık insanlardır. Çünkü onlar vatanımız ve kutsal değerlerimiz uğruna canlarını feda etmişlerdir. Onlara her türlü imkanı sağlamak bizlerin asli görevidir" dedi.

Salih Işık, "Bugün gazilerimizin şeref ve onur günü, bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü tebrik ediyorum. Ayrıca hepinizin geçmiş Kurban Bayramını da kutluyorum. Bizim inancımızda şehitlik ve gazilik çok kutsal ve ulvi değerlerdir. Şehit yakınları ve gazilerimiz de her türlü saygıya ve ilgiye layık insanlardır. Çünkü onlar vatanımız ve kutsal değerlerimiz uğruna canlarını feda etmişlerdir. Onlara her türlü imkanı sağlamak bizlerin asli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ise aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Işık, buluştuğu gazilerle bir süre sohbet etti.

Gaziler anıta çelenk sundu

Gaziler anıta çelenk sundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber