Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:24 Yorum: 0

Gaziler Derneği yeni yerinde

Oda ve Dernekler İş Kulesi'ndeki yeni yerine taşınan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Gaziler Derneği yeni yerinde

Oda ve Dernekler İş Kulesi'ndeki yeni yerine taşınan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şener Tarım, "Manisa Büyükşehir Belediyesi söz verdiği gibi oda ve derneklere bu yeri hizmetimize sundu. Biz de burada bulunduğumuz için çok memnunuz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yeri olmayan veya kirada olan oda ve dernekler için İkiz Kulelerde yer tahsis edileceği sözü yerine gelmeye devam ediyor. Başkan Cengiz Ergün'ün verdiği sözü tutmasıyla birlikte 19 Eylül Gaziler Günü'nde çifte mutluluk yaşayan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi, Oda ve Dernekler İş Kulesi'ndeki yeni yerine taşındı. Oda ve Dernekler İş Kulesi 10'uncu katta faaliyetlerine devam edecek olan derneğin açılışına Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Birinci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Şener Tarım, siyasi parti ve STK temsilcileri ile gaziler katıldı.

'Başkan Ergün'e teşekkür'

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şener Tarım, "Manisa Büyükşehir Belediyesi söz verdiği gibi oda ve derneklere bu yeri tahsis etti. Biz de burada bulunduğumuz için çok memnunuz. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni yerimize bu özel günde taşındığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

'Sizlere yakışır bir yere kavuştunuz'

Dernek merkezinin hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Manisa Valisi Güvençer, "Sizler için sevinçli ve kıvançlı bir gün ve bizde bu günde yanınızda olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Çok daha uygun şartlarda sizlere yakışır bir yere kavuşmuş oldunuz. Ayrıca güzel bir güne denk gelmiş olması da sevindirici bir gelişme oldu. Hepimizin iyi dilekleriyle burayı açıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığına da teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber