Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Eylül 2014 - 16:18 Yorum: 0

Gaziler Günü

Toroslar Belediye Başkanı Tuna Gazi Metin Güllü'yü ziyaret etti

Gaziler Günü

MERSİN (AA) - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, beraberindeki Kaymakam Kaya Çıtak ile Gaziler Günü dolayısıyla Gazi Metin Güllü'yü evinde ziyaret etti.

Toroslar Belediyesi'nde yapılan açıklamaya göre, Çukurova Mahallesi'nde ikamet eden ve 1991 yılında Şırnak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda gazi olan Güllü, ziyarette duygu dolu anlar yaşadı.

Şehit ve gazilerin bir gün değil, her gün hatırlanmasının asli vazife olduğunu vurgulayan Tuna, "Bugünümüzü borçlu olduğumuz şehitlerimiz ve gazilerimizi bir gün değil her gün hatırlamak ve onların aziz hatıralarına saygı göstermek bizlerin asli vazifesidir" ifadelerini kullandı.

Gaziliğin de Türk milletinin ortak paydalarından biri olduğunu belirten Tuna, şunları kaydetti:

 "Şu anda içinde bulunduğumuz coğrafyada huzurla, birlik ve beraberlik içinde yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve her türlü övgüye layık gazilerimize borçlu olduğumuzun bilincindeyiz. Yüce Türk milleti şehitlerimize ve gazilerimize vefa borcunu hiçbir zaman unutmayacaktır. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları kanlarıyla bizlere vatan yapan kahraman silah arkadaşlarını, ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ise sağlık ve mutluluk diliyorum."

Başkan Tuna, Güllü'ye Türk Bayrağı, çiçek ve plaket takdim ederken, kızına da okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber