Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Eylül 2014 - 16:33 Yorum: 0

Gaziler Günü

Şırnak Valisi Hasan İpek, Gaziler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı

Gaziler Günü

ŞIRNAK (AA) - Şırnak Valisi Hasan İpek, Gaziler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Vali İpek, mesajında, ülkesi ve bağımsızlığını her şeyden üstün tutan aziz milletin şanlı tarihi, bu uğurda kahramanca verilen mücadelelerle dolu olduğunu, milletin, var olduğu günden bu yana, ülkesine, milli ve manevi değerlerine, en önemlisi de birlik ve beraberliğine yönelen tehditlere karşı, her zaman canı pahasına mücadele ettiğini belirtti.

"Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, onların paha biçilmez fedakarlıkları sayesinde, bugün bölgesinde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir" ifadelerine yer veren İpek, şehitlik ve gaziliğin milletin gönlündeki en yüce ve ulvi makamlar olduğunu bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber