Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 16:38 Yorum: 0

Gaziler Günü

Siirt Valisi Tutulmaz, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Gaziler Günü

SİİRT (AA) - Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tutulmaz mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik unvanı ile Mareşal Rütbesi'nin verilişinin 93. yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.

Ülkenin bölünmez bütünlüğü, halkın birlik ve beraberliği, huzuru ve esenliği için, her türlü fedakarlığı ortaya koyan ve bu uğurda tereddüt etmeden, canlarını feda etmeyi göze alan gazilerin, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri olduğunu aktaran Tutulmaz, mesajında şunlara yer verdi:

"Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınları milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetlerdir. Vatanseverlikleri, cesaretleri ve unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize, yaraşır yaşam koşulları sunmak, devlet ve millet olarak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Devletimiz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bütün imkanlarıyla onların yanlarında olmaya devam edecektir. Bu düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi bir defa daha rahmet ve şükranla anıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber