Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 18:18 Yorum: 0

Gaziler Günü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, mesaj yayımladı

Gaziler Günü

MALATYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalık, yaptığı yazılı açıklamada, şehit ve gazilerin Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsız bir şekilde tarih sahnesindeki yerini almasındaki en büyük paya sahip yegane değerler olduğunu belirtti.

Şehit ve gazilerin özgürce yaşadıkları mukaddes topraklar üzerinde Türk milletinin başlarının dik ve huzurlu bir şekilde yaşamaları için kahramanca mücadele verdikleri ifade eden Çalık, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Bu topraklar için tereddüt etmeden canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimiz milletimizin gönlünde saygın bir yere sahiptir. Şehit ve gazilerimizin uğrunda canını siper ettiği ay yıldızlı bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırmak, vatan topraklarını onların hatırası olarak muhafaza etmek ise her vatan evladının en büyük vazifesidir. Bu düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü en içten dileklerim ile kutluyor tüm gazilerimize şükranlarımı, minnet duygularımı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber