Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 14:28 Yorum: 0

Gaziler Günü

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.Zonguldak Valiliği önündeki törene, Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, protokol üyeleri, sivil...

Gaziler Günü

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Zonguldak Valiliği önündeki törene, Vali Ali Kaban, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve gaziler katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal, canlarını vatan ve milletine adayan şehit ve gazilerin her zaman hatırlanması ve onlara gereken değerin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Törenin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi'ni ziyaret eden Vali Kaban, hayatını ülkenin ve milletin korunması için hiçe sayan bütün gazilerin gününü kutladı.

Daha sonra "Gaziler Mezarlığı"nı ziyaret eden dernek üyeleri dua etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber