Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Eylül 2014 - 14:28 Yorum: 0

Gaziler Günü

KOCAELİ (AA) - Gaziler Günü dolayısıyla Kocaeli'nde tören düzenlendi. Valilik Meydanı'ndaki törende Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,...

Gaziler Günü

KOCAELİ (AA) - Gaziler Günü dolayısıyla Kocaeli'nde tören düzenlendi. 

Valilik Meydanı'ndaki törende Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Garnizon Komutanı Tümgeneral İsmail Metin Temel ve Kocaeli Muharip Gaziler Derneği Başkanı Yunus Coşkun, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Coşkun, gaziliğin ömür boyu taşınacak bir şeref olduğunu söyledi. 

Türk halkının azim ve kararlılığının her türlü zorluğu yenmeye, Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatmaya muktedir olduğunu vurgulayan Coşkun, İstiklal Savaşı'nın Türk kahramanlığının göstergesi olduğunu dile getirdi. 

Törende, lise öğrencileri Kaan Babalı ve Sema Öksüzoğlu şiir okudu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber