Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 14:33 Yorum: 0

Gaziler Günü

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Göksun'da, Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.Hükümet Konağı önündeki törende, Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Ali...

Gaziler Günü

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Göksun'da, Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki törende, Kaymakam Ali Hamza Pehlivan, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Ali Arı, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ve gaziler adına Hakan Zencir, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Jandarma Astsubay Muharrem Keskin, törende yaptığı konuşmada, "Milli bağımsızlığımızı ve bölünmez bütünlüğümüzü muhafaza etmek için vatanımızın her karış toprağına kanlarını akıtan, Türk tarihine altın sayfalar yazdıran, gazilerimizin ve can veren şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek ve onlara olan minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek milli görevimizdir" dedi.

Törene, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri, gaziler ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber