Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 16:43 Yorum: 0

Gaziler Günü

IĞDIR (AA) - Iğdır Valisi Davut Haner, devletini ve milletini korumak adına gazilerin her zaman için gurur kaynağı olduğunu bildirdi.Haner, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı...

Gaziler Günü

IĞDIR (AA) - Iğdır Valisi Davut Haner, devletini ve milletini korumak adına gazilerin her zaman için gurur kaynağı olduğunu bildirdi.

Haner, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, şehitlik ve gaziliğin, vatandaşların gönlündeki en yüce ve en ulvi makam olduğunu aktardı.

Şehit ve gazilerin vatan topraklarını korumak için canını feda ettiğine dikkat çeken Haner, şunları kaydetti:

"Devletini ve milletini canından aziz bilerek bu ulvi makamlara yükselmiş olan şehit ve gazilerimiz, her zaman milletimizin haklı gurur kaynağı olmuştur. Ülkemizin bağımsızlığı, huzur ve güvenliğini muhafaza etmek için her türlü fedakarlığı ortaya koyan ve bu uğurda tereddüt etmeden canlarını feda etmeyi göze alan gazilerimiz, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu nedenle, bizlere emanet edilen bağımsız vatan toprakları üzerinde, şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını, sonsuza kadar yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber