Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2014 - 18:48 Yorum: 0

Gaziler Günü

Mardin Valisi Taşkesen, gaziler onuruna yemek verdi

Gaziler Günü

MARDİN (AA) - Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, gaziler ile ailelerine yemek verdi.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir otelde verilen yemekte konuşan Vali Taşkesen, gazilerle bir arada olmaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.

Gazi ve ailelerinin kutsal bir emanet olduğunu belirten Taşkesen, "Onlara sahip çıkmak, onların huzurlu ve sorunsuz bir yaşam sürmelerini sağlamak, hepimizin öncelikli görevidir" dedi.

Yemeğe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Celalettin Çoban, Vali Yardımcıları Ali İkram Tuna ve Ali Güldoğan, Artuklu Kaymakamı Soner Karataşoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Alaaddin Karsavuran, Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mardin Şubesi Başkanı Mehmet Akpulat katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber