Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2016 - 13:43 Yorum: 0

Gazilerden belediyeye ziyaret

Aksaray'da Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Mustafa Dağ ve beraberinde gazilerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkan Vekili Mustafa Alakuş'u makamında...

Gazilerden belediyeye ziyaret

Aksaray'da Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Mustafa Dağ ve beraberinde gazilerden oluşan heyet, Aksaray Belediye Başkan Vekili Mustafa Alakuş'u makamında ziyaret etti.

Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ziyarette yaptığı konuşmada, "Gaziler Günü Türk vatanseverliğinin, kahramanlığının, fedakarlığının yaşayan destanıdır. Gazi ise bu destanı yazan bu kahramanlığın adıdır. Biliyorsunuz gazilik şimdi değişti. Biz düşmanla savaştık cephede, muharebede gazi olduk ama 15 Temmuz gazileri farklı. Allahım birliğimizi dirliğimizi bozdurtmasın" dedi.

Belediye Başkan Vekili Mustafa Alakuş ise tüm gazilerin gününü kutlayarak, "Bu güzel vatan toprakları için gözünü bile kırpmadan gerektiğinde canını bile hiçe sayan gazilerimizin gününü kutluyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Bütün gazilerimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin. Ebediyete göçmüş olan gazilerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber