Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Eylül 2019 - 16:18 Yorum: 0

Gazilere anlamlı ziyaret

Kilis İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Başaklıgil, Kore gazisi İbrahim Çakmak ile Şehit ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği...

Gazilere anlamlı ziyaret

Kilis İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Başaklıgil, Kore gazisi İbrahim Çakmak ile Şehit ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar'ı ziyaret etti.

19 Eylül Gaziler günü kapsamında İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hakan Başaklıgil, tarafından Şehit ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur Muhtar" ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Daha sonra Albay Başaklıgil, Kore gazisi 89 yaşındaki İbrahim Çakmak'ı İsmetpaşa Mahallesi Zafer caddesi No 93 sayılı evinde ziyaret etti.

Gazilere anlamlı ziyaret

Gazilere anlamlı ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber