Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Ekim 2014 - 16:03 Yorum: 0

Gazinin protez bacağına gelen haciz

Gazi Kocaoğlan: "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi"

Gazinin protez bacağına gelen haciz

İZMİR (AA) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kullandığı protez bacağa haciz geldiği belirtilen Gazi Bülent Kocaoğlan "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi" dedi. 

Kocaoğlan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1996 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin saldırısında 16 arkadaşının şehit olduğunu, 21'inin de yaralandığını, kendisinin de atılan roketin şarapnel parçasıyla bacağından ağır şekilde yaralandığını anlattı.

Tedavi sürecinde bacağının kesildiğini ve 19 yıl içerisinde 6 kez protez taktırdığını dile getiren Kocaoğlan, en son taktırdığı protezin 135 bin liralık bedelinin olduğunu kaydetti.

Protezin yaşamını çok kolaylaştırdığını, daha önceki protezlerde SGK'nın yaklaşık 2 ayda firmaya ödeme yaptığını dile getiren Kocaoğlan şöyle konuştu: 

"Son taktırdığım protezin bedeli SGK’dan 7 aydır ödenmedi. Bundan önceki protezim 75 bin liraydı, SGK ödemeyi 2 ay içinde yaptı. Bunda neden bu kadar uzadı bilmiyorum. Bu sürede firmanın borcu varmış ve benden bir miktar para ödeyip ödeyemeyeceğimi sordu. Ben de nasıl olsa SGK kısa sürede ödeme yapacağı için bu sürede 50 bin liralık kısmı için kredi çektim. Taksitleri ödeyemediğim için bankalardan ihtarname gelmeye başladı. Taksidi ödememem halinde bir ay içinde icra işleminin başlatılacağı bildirildi."

- Eski bakan Yıldırım devreye girdi

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın devreye girdiğini ve kendisini aradığını dile getiren Kocaoğlan, "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi. Kendisinden Allah razı olsun. Sürecin en başından bu yana Sayın bakanımız yardımcı oldu. Geri kalan 37 bin liranın da bir şekilde tedarik edileceğinin sözünü verdi. Para yatınca kredi borcumu ödeyeceğim ve protez için firmaya yatıracağım" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber