Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Ekim 2014 - 17:04 Yorum: 0

Gazinin protez bacağına gelen haciz sorunu çözülüyor

SGK kullandığı protez bacağa haciz geldiği belirtilen Gazi Bülent Kocaoğlan, "Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım telefonla aradı ve 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi" dedi.

Gazinin protez bacağına gelen haciz sorunu çözülüyor

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kullandığı protez bacağa haciz geldiği belirtilen Gazi Bülent Kocaoğlan 'Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi' dedi. 

Kocaoğlan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1996 yılında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerin saldırısında 16 arkadaşının şehit olduğunu, 21'inin de yaralandığını, kendisinin de atılan roketin şarapnel parçasıyla bacağından ağır biçimde yaralandığını anlattı.

Tedavi sürecinde bacağının kesildiğini ve 19 sene bünyesinde 6 defa protez taktırdığını dile getiren Kocaoğlan, en son taktırdığı protezin 135 bin liralık ücretinin olduğunu kaydetti.

Protezin yaşamını fazla aşırı kolaylaştırdığını, daha önceki protezlerde SGK'nın takribî 2 ayda şirkete ödeme yaptığını dile getiren Kocaoğlan şöyle konuştu: 

'Son taktırdığım protezin bedeli SGK’dan 7 aydır ödenmedi. Bundan önceki protezim 75 bin liraydı, SGK ödemeyi 2 ay arasında yaptı. Bunda sebep bu kadar uzadı bilmiyorum. Bu zamanda firmanın borcu varmış ve benden bir tutar nakit ödeyip ödeyemeyeceğimi sordu. Ben de nasıl olsa SGK kısa zamanda ödeme yapacağı için bu zamanda 50 bin liralık bölümü için kredi çektim. Taksitleri ödeyemediğim için bankalardan ihtarname gelmeye başladı. Taksidi ödememem biçiminde bir ay arasında icra işleminin başlatılacağı bildirildi.'

Eski bakan Yıldırım devreye girdi

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın devreye girdiğini ve kendisini aradığını dile getiren Kocaoğlan, 'Eski bakanımız Sayın Binali Yıldırım dün telefonla aradı ve bugün 98 bin liralık kısmın yatırılacağı müjdesini verdi. Kendisinden Allah razı olsun. Sürecin en başından buyana Sayın bakanımız destekçi oldu. Geri kalan 37 bin liranın da bir biçimde tedarik edileceğinin sözünü verdi. Para yatınca kredi borcumu ödeyeceğim ve protez için şirkete yatıracağım' diye konuştu.

ETİKETLER: Gazi , Protez , Bacak , Telefon , Müjde
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber