Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 18:48 Yorum: 0

Gaziosmanpaşa Belediyesi 15 Temmuz’un psikolojik yaralarını sarıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilçe halkına psikolojik destek sağlamaya devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 15 Temmuz’un psikolojik yaralarını sarıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ilçe halkına psikolojik destek sağlamaya devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Aile Danışma Merkezi uzman kadrosuyla 15 Temmuz'da engellenen darbe girişimi sonrası halkımıza ücretsiz olarak psikolojik destek sağlamaya devam ediyor.

15 Temmuz'un olumsuz etkilerinin giderildiği merkezde çocuk, ergen, yetişkin, aile ve çiftlerle bireysel, psikanalitik, bütüncül, bilişsel davranışçı terapi ve oyun terapisi ile çalışılıyor. Terapiler süresince çocuklarda dikkat eksikliği, hiperaktivite bozukluğu, davranım bozukluğu, öğrenim güçlüğü, zeka geriliği vb. değerlendirmeleri yapılıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesince kurulan merkezde çocuklara yönelik olarak dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu, öğrenme güçlüğü, davranış bozukluğu, kaygı bozuklukları, dışkı atım bozuklukları, tik bozuklukları konularında destek hizmeti veriliyor. Yetişkinlerde ise kişilik bozuklukları, duygu durum bozuklukları, kaygı bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk, travma sonrası stres bozukluğu, panik bozukluk, öfke kontrolü, yeme bozuklukları konularında hizmeti veriliyor.

Belediye tarafından kurulan Aile Danışma Merkezinden ücretsiz olarak hizmet almak isteyen vatandaşlar 0 212 581 87 87 numarayla iletişim kurabilir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber