Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ocak 2018 - 00:13 Yorum: 0

Gaziosmanpaşa’da uyuşturucu operasyonu

Gaziosmanpaşa'da bir eve düzenlenen operasyonda 7 kilo 130 gram bonzai maddesi ve bin 170 adet uyuşturucu hap başta olmak üzere çok miktarda uyuşturucu madde...

Gaziosmanpaşa’da uyuşturucu operasyonu

Gaziosmanpaşa'da bir eve düzenlenen operasyonda 7 kilo 130 gram bonzai maddesi ve bin 170 adet uyuşturucu hap başta olmak üzere çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Uyuşturucu Madde Ticareti" ile ilgili önceden belirlenen bir adrese operasyon düzenledi. 14 Ocak Pazar günü gerçekleştirilen operasyonda 7 kilo 130 gram bonzai, bin 770 adet uyuşturucu hap, 6.2 gram eroin maddesi, 1 adet kurusıkı tabanca ve 2 adet kesici alet ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan A.E. (49) isimli erkek şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber