Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 23 Temmuz 2017 - 10:08 Yorum: 0

Gazişehir FK’ya baklava dopingi

Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gazişehir FK oyuncularına Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yöneticiler tarafından Gaziantep...

Gazişehir FK’ya baklava dopingi

Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gazişehir FK oyuncularına Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve yöneticiler tarafından Gaziantep baklavası ikram edildi.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde bir yandan çalışmalar sürerken, diğer yandan da kulüp içerisindeki aile bağları her geçen gün güçleniyor. Sivasspor ile oynanacak olan hazırlık maçını takip etmek için Düzce'ye gelen Başkan Adil Sani Konukoğlu ve kulüp yöneticileri Murat Güneri ile Settar Konukoğlu karşılaşmanın ardından kamp yapılan oteli de ziyaret etti.

Futbolcuları ve teknik heyeti Ömer Konukoğlu'nun Gaziantep'ten özel olarak hazırlattığı baklavaların servis edilmesiyle birlikte futbolcular da, Gaziantep'in vazgeçilmez lezzetlerinden olan baklavaya kavuşmuş oldu. Futbolcular bu jestten dolayı Ömer Konukoğlu'na teşekkürlerini iletirken, baklavanın ise eşsiz bir lezzet olduğunu bir kez daha dile getirdiler.

Gazişehir FK’ya baklava dopingi

Gazişehir FK’ya baklava dopingi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber