Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Temmuz 2014 - 19:03 Yorum: 0

Gazze'ye yardım kampanyası

İsrail'in düzenlediği askeri harekatta barınma, açlık, susuzluk ve sağlık problemleri yaşayan Gazze'ye yönelik başlatılan yardım kampanyasına Bilecik Belediyesi'nin de katkıda bulunduğu bildirildi

Gazze'ye yardım kampanyası

BİLECİK (AA) - İsrail'in düzenlediği askeri harekatta barınma, açlık, susuzluk ve sağlık problemleri yaşayan Gazze'ye yönelik başlatılan yardım kampanyasına Bilecik Belediyesi'nin de katkıda bulunduğu bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, mağdur olan Müslümanlar için ülke genelinde Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına belediye personelinin de katkı sağladığı kaydedildi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşadığı zaman diliminde, halkın da beklentileri doğrultusunda zor durumdaki dost ve kardeş Filistin halkı için her türlü yardım ve desteği sağlayarak onların yanında olduğunu gösterdiği belirtilen açıklamada, "Bunun bir göstergesi olarak, Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına belediye personeli de katılarak, duyarlı bir davranış sergilemiştir. Halkımızın, ulusal ve yerel basınımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşları ile her düzeydeki kamu görevlilerinin, meslek odalarını ve birlikleri, bir insanlık görevi olan bu yardım kampanyasına katılarak, Filistin'deki Müslüman kardeşlerimizin acısını paylaştı" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber