Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 15 Ekim 2018 - 12:48 Yorum: 0

Gebze Zabıtası denetimlerini arttırdı

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisinde yaş meyve sebze satışı yapan market ve manavlarda hijyen ve etiket denetimleri...

Gebze Zabıtası denetimlerini arttırdı

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe sınırları içerisinde yaş meyve sebze satışı yapan market ve manavlarda hijyen ve etiket denetimleri gerçekleştirdi.

Ekipler gerçekleştirdiği denetimlerinde aynı gün içerisinde farklı fiyat uyguladıkları tespit edilen esnaflar hakkında yasal işlem başlattı. Ekipler gerçekleştirdikleri denetimlerle Gebze halkının sağlıklı, güvenli ve tüketici haklarına uygun hizmet almalarını amaçlıyor. Denetimlerin sıklaşarak devam edeceğini bildiren Zabıta Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların konu ile ilgili şikayet, öneri ve görüşlerini, Alo Zabıta 153 telefon numaralarından ve belediyenin internet adresinden iletebilecekleri bilgisi verildi.

Gebze Zabıtası denetimlerini arttırdı

Gebze Zabıtası denetimlerini arttırdı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber