Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Ekim 2016 - 17:53 Yorum: 0

Gebze’de 15 Temmuz Şehitleri anıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma programına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Gebze, Fetullahçı Terör...

Gebze’de 15 Temmuz Şehitleri anıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Anma programına katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Gebze, Fetullahçı Terör Örgütü'nün en önemli üstlerinden biri" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Gebze Sivil İnisiyatif Platformu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programına katıldı. Gebze Kültür Merkezi'nde düzenlediği programa Metin Külünk'ün yanı sıra, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, Dilovası Kaymakamı Hulisi Şahin, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Albayrak, Engin Güzel ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 15 Temmuz'da yaşananların perde arkasını paylaştı. Külünk burada gerçekleştirdiği konuşmada, "Türkiye'nin 81 vilayetinde olanları biliyorum. Gebze'deki FETÖ yapılanmasından da haberdarım. Kripto FETÖ'cüler apartta bekliyor. Gebze bunların önemli üslerinden birisi. Gebze üretimin, sanayinin, ticaretin merkezi. Bunların en sevdiği yerler Gebze, Denizli, Bursa, Konya, Bolu, Samsun, Kayseri, Maraş, Malatya. Buralar milli sermayenin üretim merkezi. Gebze'deki hem adalet mekanizmasından, hem güvenlik bürokrasisinden FETÖ tamamen temizlenene kadar mücadele edileceğine inanıyorum" dedi.

15 Temmuz'un bitmediğini, Türkiye'yi daha zorlu günlerin beklediğini ifade eden Külünk, "İşbirlikçiler soruşturmaları domine etmeye çalışıyor. Kendilerini dokunmasın diye yakınlarını korumaya çalışıyorlar. Öleceksen bir kere öl. 17-25 Aralık'ta 3 yıl bu ülkede uyudular. Cumhurbaşkanımız Erdoğan 3 yıl haykırdı. Paralel yapı deyip, kurumları temizleyin diye. Ama 3 yıl boyunca yattılar. Bizim bunları görmediğimizi zannediyorlar. Cumhurbaşkanımız 3 yıl mücadele edip konuşurken o dönemlerde susanlar 15 Temmuz akşamı yarışa girdiler. 3 yıldır neredeydiniz. Kimin paralel olduklarını biliyorlardı ama Erdoğan vazgeçer diye beklediler" diye konuştu.

FETÖ'nün bir diğer ilgi alanının üniversiteler olduğuna da vurgu yapan Külünk, "O yüzden Gebze'deki hem adalet hem güvenlik bürokrasimizin bu örgütün burada bir an önce temizlenmesi için adımlar atması gerekiyor. Açıkça söyleyeyim, 241 şehidimizin kanı bu örgütle mücadele etmeyeni tutar. Yarın bu örgütle mücadele etmemenin hesabını veremezler" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber