Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...01:00 Karabük’te bıçaklı kavga: 3 yaralı00:59 İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine d...00:57 Kuyumcu soygunuyla ilgili Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama00:52 Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor00:17 Malatya’da iş yerine silahlı saldırı: 1 yaralı00:09 Başkan Önsay, “İlk Evim Arsa” projesi hakkında açıklamalarda bulundu00:05 Kuşadası’nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı23:58 Siber polislerinden şehit ve gazi çocuklarına anlamlı etkinlik23:38 Elazığ’da "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05" operasyonu23:37 Tartıştığı yabancı uyruklu şahsı öldüren adam tutuklandı23:36 Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp 1 milyon 260 bin TL dolandırdılar
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:38 Yorum: 0

Gebzede, 3 Bin Kişi İftar Programına Katıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen iftar programına Yavuz ve Ulus mahalle sakinleri katıldı.

Gebzede, 3 Bin Kişi İftar Programına Katıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen iftar programına Yavuz ve Ulus mahalle sakinleri katıldı.

Yavuz ve Ulus mahalleleri sakinlerinin aileleriyle ve komşularıyla bir araya geldiği iftar yemeğine; Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker katıldı.

Geçtiğimiz yıl Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılışı yapılan Merhume Tülin Yıldırım Yatılı Kız Kuran Kursu'nun önünde gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Allah'a hamt olsun yine bir mahalle iftarında birlikteyiz. Geçtiğimiz yılda yine Sayın Başbakanımız aile iftarını burada vermişlerdi. Bu yıl da yine bizleri kırmadılar ve aile iftarını burada verdiler. Mahallemize Merhume Tülin Yıldırım Hanımefendinin adının yaşatıldığı yatılı Kur'an kursunu kazandıran Yıldırım ailesine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ramazan Ayı'nın paylaşım ayı olduğunu ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Ramazan Ayı bereket ayı olduğu kadar paylaşım ayı. Bu ayda Rabbimize daha çok yaklaşmak için çaba sarf etmek gerekir. Dünya hayatını görüyoruz. Tülin Yıldırım ailenin sevilen bir evladı. Onu da rahmet ile anıyoruz. Onun ismiyle Kuran Kursu yapıldı. Onun adı ölümsüzleştirildi ve inanıyorum ki ona sevap yazılıyor. Değerli kardeşlerim bu eğitim yuvalarını ihmal etmeyelim" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise konuşmasında, "İnancımızın temeli paylaşmak, yardımlaşmak, birlikte olmak. Ramazan bu duyguları bizlere aktaran yaşatan güçlendiren bir rahmet ayı. Paylaşmanın mutluluğunu yaşadığımız bu sofrada bir olmanın, iri olmanın, güçlü olmanın ve birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim ülkemizin birlik ve beraberliğini daim eylesin" ifadeleri kullandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya konuşmasında, "Bu mübarek Ramazan ayında rabbim birlik ve beraberliğimizi güçlendirsin, kardeşlik duygularını arttırsın kendisine bizi dost kılsın. Bizler tarihin her döneminde bu kadim coğrafyada sadece Allah'ın rızasını kazanmak için tüm insanlığa hizmet etmeyi kendimize görev bildik. Bin yıldır bu coğrafyada ilim ve irfanla hak ve adaleti birlikte tesis etmek için hep birlikte çalıştık. Bu mübarek gecelerde Doğu be Güney Doğu'da kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize bol bol dua edelim. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

Gebzede, 3 Bin Kişi İftar Programına Katıldı

Gebzede, 3 Bin Kişi İftar Programına Katıldı

Gebzede, 3 Bin Kişi İftar Programına Katıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber