Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 09 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Gebze'de "Eğitimci Formasyon Programı"

KOCAELİ (AA) - Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin (İHM) düzenlediği "Eğitimci Formasyon Programı" sona erdi.İHM'nin ev sahipliğinde, İnsan Vakfı Eğitim Merkezi ve İnsan ve Medeniyet...

Gebze'de 'Eğitimci Formasyon Programı'

KOCAELİ (AA) - Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin (İHM) düzenlediği "Eğitimci Formasyon Programı" sona erdi.

İHM'nin ev sahipliğinde, İnsan Vakfı Eğitim Merkezi ve İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu Koordinatörlüğünce  Darıca Bayramoğlu’ndaki Basın İlan Kurumu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalıştaya,  20 ilden eğitimci katıldı.

İnsan ve Medeniyet Hareketi’nin ülke genelinde devam eden yapılanma ve teşkilatlanma çalışmaları görüşüldüğü çalıştayda, Anadolu’nun değişik illerinden gelen şube başkanları ile teşkilat başkanları, Türkiye ve bölge yapılanmaları ile tebliğ ve davet çalışmaları, gençliğe yönelik proje ve eğitim çalışmaları ile başta çözüm süreci olmak üzere ülke gündemiyle ilgili konuları istişare ederek görüş alışverişinde bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber