Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 26 Ağustos 2016 - 17:08 Yorum: 0

Gebze’de FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 34 kişi gözaltına alındı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aralarında İlçe Müftülüğü ve Gebze Teknik Üniversitesi personellerinin de bulunduğu 34 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında...

Gebze’de FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 34 kişi gözaltına alındı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde aralarında İlçe Müftülüğü ve Gebze Teknik Üniversitesi personellerinin de bulunduğu 34 kişi, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

15-16 Temmuz tarihlerinde FETÖ/PDY terör örgütüne bağlı bir grup asker tarafından yapılmak istenen darbe girişimi sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında Kocaeli'nin Gebze ilçesinde örgüt mensuplarına yönelik gözaltı işlemleri devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, son yapılan operasyonlar kapsamında 19 Diyanet görevlisi, 6 Gebze Teknik Üniversitesi personeli, 3 Gümrük personeli, 3 denetimli serbestlik, 2 müdür yardımcısı ve 1 adliye personeli olmak üzere toplamda 34 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 34 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber