Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

Gebze'de Kariyer Günü etkinliği

KOCAELİ (AA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gerçekleştirilen Kariyer Günü etkinliğinde  üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.Muallimköy'de bulanan öğrenci yurdundaki etkinlikte konuşan...

Gebze'de Kariyer Günü etkinliği

KOCAELİ (AA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gerçekleştirilen Kariyer Günü etkinliğinde  üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Muallimköy'de bulanan öğrenci yurdundaki etkinlikte konuşan Köşker, iyi bir kariyere tesadüfen ulaşılamayacağını belirterek, zamanı ve hayatı iyi yöneterek bulunduğu mevkiye geldiğini söyledi.

Öğrencilere kendilerini üniversite eğitimiyle kısıtlamamaları gerektiğini ifade eden Köşker, "Kendinizi her alanda geliştirin. Gelişen çağın gereklerine uygun olarak bilgi birikimiyle kendinizi donatın. En az bir yabancı dil öğrenmeniz, iş yaşamınızda karşılaşacağınız  zorlukların üstesinden gelmede size yardımcı olacaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber