Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Eylül 2018 - 12:13 Yorum: 0

Gebze’de muay tahai heyecanı yaşanacak

Gebze Belediyesi ve Türkiye Muay Tahai Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek Gebze Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Milli İrade Kemer Müsabakaları'nda büyük...

Gebze’de muay tahai heyecanı yaşanacak

Gebze Belediyesi ve Türkiye Muay Tahai Federasyonu iş birliğinde düzenlenecek Gebze Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Milli İrade Kemer Müsabakaları'nda büyük heyecan yaşanacak.

Gebze Belediyesi ve Türkiye Muay Tahai Federasyonu iş birliğinde Gebze Cumhuriyet Meydanında 15 Temmuz Milli İrade Kemer Müsabakaları düzenlenecek. Birbirinden iyi sporcuların kemelerini korumak için ringe çıkacağı müsabakada büyük heyecan Gebzelileri bekliyor. 20 sporcunun katılacağı ve 10 maç yapılacak olan müsabaka 8 Eylül Cumartesi günü saat 18.00'da başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber