Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Eylül 2014 - 14:18 Yorum: 0

Gebzeli üçüzler "Recep, Tayyip, Erdoğan"ın okul sevinci

KOCAELİ (AA) - Gebze'de yaşayan Recep, Tayyip ve Erdoğan isimli üçüzler, okula başlamanın sevincini yaşıyor.  Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden Serdar ve Emine Yurtoğlu çiftinin,...

Gebzeli üçüzler 'Recep, Tayyip, Erdoğan'ın okul sevinci

KOCAELİ (AA) - Gebze'de yaşayan Recep, Tayyip ve Erdoğan isimli üçüzler, okula başlamanın sevincini yaşıyor.  

Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden Serdar ve Emine Yurtoğlu çiftinin, 31 Ağustos 2009 tarihinde dünyaya gelen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerinden dolayı Recep, Tayyip ve Erdoğan adlarını verdiği üçüzleri okula başladı. 

Kazım Karabekir İlkokulu anasınıfı C şubesinde eğitime başlayan üçüzlerin annesi Emine Yurtoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuklarının okula başlamasından çok mutlu olduğunu, gelecekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi başarılı bireyler olmalarını dilediğini söyledi.  

Öğretmen Semiha Arğaç ise üçüz kardeşlerin okula uyum sağlamada sorun yaşamadığını, arkadaşlarıyla hemen kaynaştıklarını ifade etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber