Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 06 Ağustos 2015 - 16:13 Yorum: 0

Gece geç yatanların gün içinde aklından geçen 13 şey

'Gece yatmak bilmez, sabah kalkmak bilmez' pek çoğumuz için çocukluğumuzda annemizden duyduğumuz bir laf olmaktan çıktı; hayat biçimimiz haline geldi.

Gece geç yatanların gün içinde aklından geçen 13 şey

İnsanoğlunun uykuyla derdi bitmedi, bitemedi. Günün ortalama 9 saatini işte ya da okulda geçiriyoruz ve kendimize biraz zaman ayırmak için uykudan feragat etmek zorunda olduğumuz bir gerçek. E nasıl bitsin ki? Kaldı ki çoğu zaman sosyalleşmek için de değil, fazla mesaiden ya da yapılacak ekstra işler yüzünden uykuyla buluşmamızı ertelemek zorunda kalıyoruz. Böyle bir tempoda yaşarken, gün içinde aklımızdan geçen şeylerin büyük kısmı da haliyle uyku ile ilgili oluyor.

Ha bir de gece kuşları var tabii. Geç uyumayı huy haline getirmiş, hafta içi, ertesi gün iş güç var demeden aktivite böcekliği yapmaya devam eden insanlar da sabahları alarmla verdikleri savaştan genelde yenik çıkıyor. Sonrası mı? Sonrası kahve makinesinin önünde geçirilen dakikalar ve pişmanlık…

İnsanlar belki farklı sebepler yüzünden geç yatıyor ama birleştikleri nokta sonrasında akıllarından geçenler. İşte az uyuyan insanların gün boyu kendi kendilerine düşündükleri 13 şey

1. Şuraya kıvrılsam olmaz mı?

2. Bu kahve neden bir işe yaramıyor?

3. Dur ben bir yüzümü yıkayayım

4. Hafta sonuna bir şey kalmadı, iki gün aralıksız uyuyacağım

5. İşten çıkmama 4 saat 13 dakika kaldı, yani 5 saat 10 dakika sonra evdeyim… Demek ki yatağımla buluşmama sadece 5 saat 11 dakika kaldı!

6. Metrobüste kestiririm olmadı birazcık…

7. Hastayım deyip eve mi gitsem? Sonuçta uykusuzluk da bir tür rahatsızlık yani…

8. ‘Uykusuzluğa karşı ne yapılır? Enter’

9. Keşke kedi olsaydım...

10. Şimdi pijamalarımın içinde olmak vardı ya...

11. Dur ben bir daha yüzümü yıkayayım…

12. ‘Uyku biraz uyku… Bütün istediğim buydu…’

13. Bu akşam kesin erken yatıyorum (Yatamadı)

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber