Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 03 Temmuz 2022 - 09:54 Yorum: 0

Gece vakti drift yapan sürücü mahalleyi ayağa kaldırdı

Bursa'da gece saatlerinde otomobiliyle drift atarak eğlenen sürücü mahalleyi ayağa kaldırdı.

Gece vakti drift yapan sürücü mahalleyi ayağa kaldırdı

Bursa'da gece saatlerinde otomobiliyle drift atarak eğlenen sürücü mahalleyi ayağa kaldırdı. Otomobilin drift atma anları vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Dumlupınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tofaş Şahin marka otomobille sokağa gelen bir sürücü, gece saatlerinde drift yapmaya başladı. Otomobilin yaptığı gürültü nedeniyle mahalle sakinleri ayağa kalkarken, sürücü uyarılara aldırmadan drift yapmaya devam etti. Bir süre drift atan sürücü, tepkiler üzerine sokaktan ayrıldı. O anlar ise vatandaşlar tarafından cep telefonuyla anbean kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber