Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

GED’den Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a ziyaret

Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED) Başkanı Esra Özden ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof.

GED’den Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a ziyaret

Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED) Başkanı Esra Özden ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret etti.

Türkiye'de girişimciliğin gelişmesine yönelik yapılan çalışmaların konuşulduğu ziyarette, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, son 4 yılda üniversiteyle iş dünyası arasındaki köprüyü güçlendirme çerçevesinde önemli adımlar attıklarını belirterek, meslek odaları, organize sanayi bölgeleri ve sanayi kuruluşlarıyla gerçekleştirilen yoğun iletişimin yanı sıra Çukurova Teknokent yatırımına önem verdiklerini söyledi.

GED Başkanı Esra Özden de, Çukurova Üniversitesi'nin son yıllarda altyapıda olduğu kadar yönetim anlayışında da gelişmeye yönelik uygulamaları hayata geçirdiğini ifade ederek, "Üniversitelerimizin girişimcilik kulüpleriyle birlikte çalışıp inovatif iş fikri olan girişimci adaylarını iş dünyasının tecrübeli mentörleriyle bir araya getireceğiz. Ticarileşmeye hazır projelere melek yatırımcılarımız finansal destek verecek. Üniversitelerimiz, meslek odalarımız, İŞKUR, TUBİTAK, KOSGEB gibi kurumlarımız bu gençlerin yanında olacak. Birçok sektörde marka çıkaracağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber