Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 05 Ekim 2022 - 10:45 Yorum: 0

Gediz’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde sporcular tarafından yürüyüş gerçekleştirildi.

Gediz’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde sporcular tarafından yürüyüş gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş, Gediz Kaymakamlık Binası önünden devam ederek Gediz Belediyesi Hizmet Binası önünde son buldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile Gediz Belediyesi önünde düzenlenen etkinliklere; Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ahmet Yiğit Palas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Belediye Meclis Üyesi Gülşen Şener Erkan, Öğrenciler ve Sporcular katıldı.

Her yaştan insanın düzenli spor aktivitelerine katılmalarını özendirmek amacıyla düzenlenen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri içerisinde, Jimnastik, Teakwonda, Müzik dinletisi ve Halk Oyunları gösterisi düzenlendi.

İnsanların spora kazandırılması ve özellikle çocukların spora başlamalarını sağlamanın en önemli hedefleri olduğunu belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasını sağlayacak en güzel araç olan spordur. Amacımız Gediz'de sporun hak ettiği yeri alması ve her hanede spor yapan kişi sayısını artırmaktır. Herkesin amatör bir spor dalı ile ilgilenmesini temenni ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber