Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ağustos 2022 - 10:58 Yorum: 0

Gediz’de durdurulan araçta uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya'nın Gediz İlçesinde polis ekiplerince durdurulan içerisinde 2 kişinin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada, 400,17 gram metamfetamin,...

Gediz’de durdurulan araçta uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya'nın Gediz İlçesinde polis ekiplerince durdurulan içerisinde 2 kişinin bulunduğu araçta ve şahısların üzerinde yapılan aramada, 400,17 gram metamfetamin, 14,28 gram Afyon sakızı ve 5 adet ectasy maddesi ele geçirildi.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışmalar çerçevesinde il dışından Gediz'e uyuşturucu madde getireceği şeklinde bilgiler elde edilen içerisinde N.R, ve F.S. isimli şahısların bulunduğu araç ilçe girişinde durduruldu. Araçta ve içerisinde bulunan şahısların üzerinde yapılan aramada, 400,17 gram metamfetamin, 14,28 gram Afyon sakızı ve 5 adet ectasy ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslar haklarında Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan gerekli işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber