Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Şubat 2022 - 11:33 Yorum: 0

Gediz’de numune olarak alınan oğlak sağlığına kavuştu

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Arıca köyünde Arif Kaburgalı'ya ait hayvanlardan numune olarak alınan bir oğlak Gediz Tarım ve Orman Müdürlüğü...

Gediz’de numune olarak alınan oğlak sağlığına kavuştu

Kütahya'nın Gediz ilçesine bağlı Arıca köyünde Arif Kaburgalı'ya ait hayvanlardan numune olarak alınan bir oğlak Gediz Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tedavi edilerek sahibine teslim edildi.

Arıca köyünde geçtiğimiz haftadan bu yana oğlakları öldüğü için Gediz İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayvanlarına inceleme başlatılan Arif Kaburgalı, numune olarak alınan oğlağına kavuştu. Oğlak ölümlerinin bir an önce sona ermesini istediğini söyleyen Arif Kaburgalı, "Hayvanlarımızdan numune olarak alınan oğlak, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner ekipleri tarafından tedavi edildi. İnşallah en kısa sürede diğer hayvanlarımız için sorunlar ortadan kalkar. Veterinerlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Gediz İlçe Tarım ve Orman Müdürü Veteriner Hekim Kaan Dönmez ise, "Arıca Köyünde meydana gelen toplu oğlak ölümleri olan işletmeden numune olarak alınan bir oğlağı yapılan tedavisi sonrası sahibine teslim ettik. Oğlak ölümlerine neden olan hastalığın belirlenmesi için İzmir'e gönderdiğimiz numune sonuçlarını bekliyoruz. Sonuçlar geldiğinde gerekli tedaviyi başlatacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber