Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 28 Mayıs 2022 - 11:08 Yorum: 0

Gediz’de yüksekokullarda mezuniyet heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni...

Gediz’de yüksekokullarda mezuniyet heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversite bahçesinde düzenlenen törene, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Gediz Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğretim Görevlisi Sinan Darcan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yaşar Türker, Gediz Hakimi Zafer Tuğrul Sarıarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, STK Temsilcileri, İlçe Daire Amirleri, Öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program; protokol konuşmaları, Halk oyunları gösterisi, Sergi açılışı ve başarılı öğrencilere ödül töreni düzenlenmesiyle devam etti.

Yıl içerisinde program birincilerine protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri verildi. Program 2022 mezunu öğrencilerinin kep atmalarının ardından, mezuniyet pilavı ikramı ile son buldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber